El Copríncep reconeix l'evolució i dinamisme d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A les parròquies centrals el Copríncep francès ha arribat amb força retard, però això no li ha impedit gaudir d'un altre bany de masses a Escaldes-Engordany i a Andorra la Vella.

Trini Marín i Marc Calvet esperaven des de feia estona, com la resta de ciutadans, l'arribada de Macron a la plaça del Parc de la Mola, ja que ha entrat per darrera de la casa comuna, on esperaven tots els excònsols i l'actual equip de consellers de comú.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany s'ha sentit orgullosa d'haver gairebé tancat el mandat amb la visita del Copríncep francès i agraïda amb els ciutadans que no han dubtat a acudir a donar la benvinguda al cap d'estat.

Durant el seu discurs la cònsol ha explicat la joventut de 40 anys de la vila escaldenca a Macron, que al seu torn ha demostrat conèixer bé la seva història destacant la seva modernitat i contínua evolució.

Visita completa del Copríncep francès Emmanuel Macron a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella en l'especial ATV:

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot-Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.