Andorra acollirà les Primeres Jornades Científiques per a una Nova Perspectiva Educativa

www.andorradifusio.ad
Andorra acollirà a la tardor les Primeres Jornades Científiques per a una Nova Perspectiva Educativa. Es tracta d'abordar nous mètodes educatius i concepcions sobre la salut holística. La seva impulsora, la doctora Àngels Codina, vol que Andorra esdevingui un referent en aquest àmbit. Diu que a través d'aquest coneixement s'aconsegueix una societat més sana, més justa i amb menys conflictes.
El 10 d'octubre Andorra celebrarà una jornada dins de la gira de Pedagogia 3.000, un conjunt de coneixements que es vinculen a la teoria de la medicina de l'ésser. Es tracta d'entendre els individus en la seva globalitat i connectats en la societat, educant-los des de la infància i durant tota la vida adulta. Per als experts de la matèria, l'autoconeixement fomenta l'adquisició de noves capacitats perspectives i cognitives, els valors i la bona conviència.

L'objectiu de la doctora Codina és que tota aquesta teoria s'implementi dins del sistema educatiu andorrà, primerament en una fase pilot, que voldria que pogués entrar en marxa en aquesta mateixa legislatura.

La jornada de l'octubre pot ser un primer pas i servirà per atreure al país experts internacionals. L'esdeveniment està dirigit a docents, psicòlegs, personal sanitari o també als pares que vulguin aprendre aquesta manera d'entendre l'ontomedicina.

Informa: Rubén Carcellé

Comparteix: