Andorra Business organitza el primer esdeveniment internacional d'esports electrònics al país

www.andorradifusio.ad

Andorra Business impulsa un esdeveniment per promoure el desenvolupament de l'ecosistema dels esports electrònics amb una inversió de 100.000 euros. Ho fa de la mà d'Encom, empresa especialitzada del sector amb més de 10 anys d'experiència, amb qui va signar el conveni de col·laboració el desembre passat.

Es dividirà en dues parts. Fins al 20 de maig s'organitza una lliga amateur internacional en línia amb jocs com Clash Royal i Fortnite. Es coneix com a Esports City League. Els guanyadors participaran contra ciutats espanyoles i portugueses en un festival presencial, l'Esports Fest, que acollirà el Poliesportiu el 20 i 21 de maig per al qual s'esperen entre 4.000 i 6.000 persones. A més de les competicions també s'oferiran altres activitats com concerts, batalles de rap i xerrades. L'objectiu és classificar-se per a la Dreamhack València, una competició que se celebra dues vegades l'any, que reuneix de mitjana 65.000 visitants. La pròxima cita és al juliol.

Andorra Business ja ha obert les inscripcions per a totes dues activitats.

Informa: Redacció
Imatge: Anna Romagosa-Arxiu RTVA

Comparteix:

Darrers preparatius per a la celebració d'una nova edició de l'Hibernation que enguany comptarà amb quatre localitzacions L'ocupació hotelera arriba al 80% l'últim cap de setmana