Darrers preparatius per a la celebració d'una nova edició de l'Hibernation que enguany comptarà amb quatre localitzacions

www.andorradifusio.ad

Divendres el Pas de la Casa tornarà a ser territori de techno amb tres jornades de programació electrònica que enguany creix en hores de música, escenaris i capacitat. La temàtica, les aurores boreals.

Aquest any Hibernation arriba a una nova edició amb 4 escenaris un dels quals nous que es troba a l'aparcament del Bullidor. És l'escenari Polar que es troba al costat de la vela principal on actuaran alguns dels Dj locals convidats al festival.

"Una opció per donar més visió als Dj d'aquí, i és una altra visió per ampliar més el públic i els estils", ha explicat Ricard Capdevila de la promoció Hibernation. D'altra banda, Hugo Sautarel, també de l'organització de l'Hibernation, espera que l'assistència sigui més alta que els anys anteriors. "L'any passat vam fer gairebé 4.000 el divendres i una mica més de 4.000 els dissabtes i esperem una mica més aquest any. 4.200 o 4.300, gairebé esgotat". Amb tot, esmenta que "tot l'equip està molt content".

Hibernation arriba amb l'edició Aurora per ficar els assistents enmig d'un espectacle d'aurores boreals. Aquest dijous al matí, l'equip artístic, que decora grans festivals com el Brunch de Barcelona, començava el disseny. El director artístic, Guenael De Kermel, afirma quin és el sistema que utilitzen per fer-ho possible. “Utilitzem un sistema LED que podem controlar cada 5 centímetres per fer un moviment de la llum”.

Des del matí a pistes fins a la matinada a l'aparcament del Bullidor Hibernation planta un any més la bandera al Pas de la Casa.

Informa: Rosa Alberch
ImatgesAndreij Cristancho

Comparteix:

L'Associació de Dones proposa un permís de naixement igualitari per a mares i pares Andorra Business organitza el primer esdeveniment internacional d'esports electrònics al país