ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme adverteix de la dificultat de trobar una alternativa al Cirque du Soleil

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme adverteix que serà molt difícil que un esdeveniment alternatiu al Cirque du Soleil pugui portar més de 100.000 visitants pel mateix cost. Tot i això admet que caldrà analitzar a fons els pros i els contres de la continuïtat de l'espectacle abans que es prengui la decisió. Les reflexions les ha fet el directiu d'Andorra Turisme Enric Torres a l'Obert per Vacances de RNA.

Andorra Turisme té clar que enguany tocarà analitzar més a fons el retorn de l'espectacle del Cirque du Soleil i fer una ronda d'avualació amb tots els agents implicats per decidir-ne la continuïtat.

El seu director de producte i nous projectes, Enric Torres, diu que la decisió final la prendrà la ministra. Reconeix que serà una decisió difícil per a la qual també s'haurà de tenir en compte el que es pot perdre, i " a quin cost econòmic i de retorn econòmic suposa pel pais".

Torres aclareix que el cost real de portar la companyia quebequesa és de 2,6 milions d'euros perquè amb les entrades i patrocinis se'n recuperen 1,2. Adverteix que serà molt complicat trobar una alternativa que "per menys cost" sigui capaç de portar al país més de 100.000 persones al mes de juliol.

També desmenteix el mite del públic de circ i entrepà assegurant que el 82% dels espectadors provenen de l'estranger i que el 90% d'aquests pernocten al país.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

34.226.244.70