ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Temporada de teatre i la Massana Còmic s'acomiaden fins al 2021

www.andorradifusio.ad

El món de la cultura també es veu afectat per la crisi sanitària. Dues anul·lacions s'han fet públiques aquest dimecres. Es tracta del saló de la Massana Còmic que no es celebrarà fins al 2021 i el tancament de la Temporada de teatre amb l'anul·lació de l'obra "Una història real".

Amb tots els detalls enllestits per a l'esdeveniment i per primera vegada en 24 anys d'existència, l'organització de la Massana Còmic ha pres la decisió d'anul·lar el seu saló.

El comú i l'Associació Andorrana del Còmic han considerat que les dates previstes del 12 al 14 de juny són massa properes a la situació de crisi sanitària.

Des de la direcció del saló el president de l'ARCA recorda que la majoria d'autors citats venen de l'exterior, així com molts dels visitants.

Mantenir el calendari sense la presència dels protagonistes podria fer que s'oferís un saló d'una qualitat inferior a l'habitual, afirma el president de l'ARCA, Joan Pieras.

Un cop s'aixequin les mesures de confinament el museu programarà exposicions i mostres amb l'atenció posada en el  2021 quan se celebri el 25è aniversari de la Massana Còmic, assenyala Pieras.

D'altra banda, l'obra "Una història real", programada per al 21 de maig a Sant Julià de Lòria i que havia de tancar la Temporada de teatre també es cancel·la.

La companyia no ha pogut canviar la data i, per tant, no hi haurà representació. El comú retornarà l'import de les entrades.

"Una història real", protagonitzada per Julio Manrique, era l'última cita de la Temporada, que s'ha vist escapçada pel coronavirus. "Abans que es faci fosc", pocs dies abans que comencés el confinament, va ser la darrera obra que s'hi va poder veure.

Informa: Redacció

 

Comparteix:

18.207.254.88