APAPMA lamenta la mort de dos gossos abandonats en un pis i demana que la llei vagi "més enllà"

www.andorradifusio.ad

Un quarantena de persones han participat aquest dilluns al vespre en la dotzena Masterclass solidària de ioga. En aquesta ocasió, totes les aportacions voluntàries dels assistents estaven destinades a APAPMA. Precisament el dia que es va fer pública la detenció d'un home per deixar morir abandonats dos gossos en un pis.

APAPMA lamenta que es repeteixin casos com el que s'ha fet públic aquest dilluns. Ja estan fent el seguiment d'un altre cas de fa un any i amb aquest actuaran igual.

No volen prendre cap decisió sense saber els fets. El problema és l'educació incívica d'alguns propietaris, que cal perseguir i castigar. El president de l'entitat, Carles Iriarte, entén "que la llei hauria d'anar més enllà però el nostre rol no és fer la legislació, sinó intentar influir i convèncer amb arguments i fets que els animals tenen dret a ser protegits i viure en condicions".

Des de la delegació AEKY Andorra sempre es procura destinar els beneficis de la Masterclass solidària de ioga aquelles entitats que comparteixen valors amb el ioga i que, alhora, necessiten més ajuda o estan immerses en una campanya concreta. El delegat, Eugeni de Santiago, posa en relleu "el servei als altres" i "que la gent, més enllà d'una classe, tingui la possibilitat de veure que el ioga és un estil de vida".

APAPMA ha col·laborat amb la reforma de la llei de tinença i protecció dels animals i continuarà insistint en la conscienciació i per endurir algunes penes.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Ruben Calvo
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

La piscina d'Escaldes-Engordany obrirà el 7 de gener després de dos anys de reformes L'ambaixador d'Espanya Àngel Ros deixa la presidència del PSC