Què aprenen els estudiants del MIT al país?

www.andorradifusio.ad

Cinc estudiants del Massachusetts Institute of Technology fa setmanes que es troben al país fent una estada als centres d'ensenyament secundari i batxillerat. Els alumnes viuen una experiència enriquidora, però també ho fan les famílies d'acollida.

Ratake Giloke és una de les alumnes del MIT que està fent una estada de formació al país. Explica que des de la universitat els hi donen l'oportunitat d'impartir classe a "qualsevol lloc del món durant tres setmanes", i quan Andorra se li va presentar com a opció: "No l'havia sentit anomenar abans, vaig buscar-lo i em va cridar l'atenció per les seves muntanyes". I un cop aquí assegura que: "és una experiència fantàstica".

Gran part de l'experiència està marcada per la família d'acollida. La Giloke viu amb la família de l'Ana Redondo, que tot va començar quan: "Per part de la direcció ens van demanar si algú volia acollir" i llavors va arribar el moment de conèixer-se, compartir experiències i aprendre noves cultures. Per a totes dues parts, ha sigut molt enriquidor i "molt interessant."

Informa: Redacció
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Preocupa la videovigilància Millorar la xarxa viària i estudiar la connexió amb tren, reptes amb Catalunya