ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

S'aprova la penalització dels anuncis de prostitució als mitjans de comunicació

www.andorradifusio.ad

La modificació de la Llei qualificada del Codi Penal penalitza la publicitat de la prostitució als mitjans de comunicació. Aquest dijous a la tarda, el Consell General ho ha aprovat per assentiment, a més d'altres qüestions.

L'hemicicle ha estat d'acord en la modificació que ha patit el Codi Penal gràcies a la qual ja no es podrà fer publicitat de la prostitució als mitjans de comunicació.

La consellera general del grup parlamentari Liberal, Eva López, ha avançat que al si de la comissió de Justicia i Interior es treballa ara sobre la base del Conveni d'Istambul, amb un compromís de l'Estat de protegir també econòmicament les víctimes.

La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Judith Salazar, ha explicat altres treballs d'aquesta comissió que ara per ara aborda la situació dels joves i el conegut com a "botellón" tractat a la Llei de salut pública.

Durant la mateixa sessió s'ha aprovat, amb els vots en contra de Terceravia, l'expropiació d'uns terrenys que permetran l'ampliació d'un tram de la CG2 entre la Traba i les Bordes de l'Aldosa a Canillo.

Aquest és un punt negre del trànsit, ja que en els darrers anys hi ha hagut 8 accidents. La cambra també ha acceptat la proposta del Govern per nomenar Marta Fonolleda directora de l'AQUA.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

54.236.35.159