Les mares i pares de l'Escola Andorrana demanen a Educació més rapidesa a l'hora de respondre les sol·lictuds de beca

www.andorradifusio.ad

La presidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Andorrana, Susagna Venable, ha demanat al Govern més celeritat a l'hora de donar resposta a les sol·licituds de beques. Assegura que encara hi ha demandes que no han estat ateses quan s'està acabant el curs.

L'Associació de Mares i Pares de l'Escola Andorrana demana a Educació més rapidesa a l'hora de donar resposta a les sol·licituds de beques. En aquest sentit, considera que, temporalment, el ministeri hauria de dedicar més recursos per poder cobrir les demandes i alerten que a hores d'ara encara hi ha famílies que no saben si rebran les ajudes d'aquest curs.

La presidenta de l'AMPAEA, Susagna Venable, lamenta la lentitud a l'hora d'atendre aquestes demandes. "Està sent molt lent, per això demanem d'accelerar tot aquest procés de posar temporalment més medis perquè sabem que hi ha pares que han demanat beca a principis de curs i que encara no se'ls hi ha atorgat".

Venable quantifica en uns cinquanta aquests casos sense resposta. En total, unes 600 famílies han demanat beca aquest curs ja sigui per a material, transport o menjador. Assegura que no representen un augment significatiu respecte d'anys anteriors. La presidenta de l'AMPAEA s'ha felicitat per la recuperació de les interaccions entre els infants per la millora de la situació sanitària i ha constatat més irritabilitat dels alumnes, sobretot a partir de secundària, com a conseqüència de la pandèmia.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-Arxiu RTVA

Comparteix:

Les obres del nou estadi Comunal i l'edifici multifuncional haurien de començar aquest setembre Pans sense gluten a l'Aplec de Canòlich per primera vegada