Les obres del nou estadi Comunal i l'edifici multifuncional haurien de començar aquest setembre

www.andorradifusio.ad

Les obres del nou estadi Comunal i l'edifici multifuncional haurien de començar aquest setembre per arribar als Jocs dels Petits Estats del 2025. És l'objectiu que es marca el comú d'Andorra la Vella, que aposta per seguir el projecte en conjunt amb Govern.

El comú d'Andorra la Vella està convençut que situar el multifuncional als peus del nou estadi comunal és la millor opció que hi ha ara mateix sobre la taula. De fet, la corporació està disposada a pagar íntegrament els 20 milions d'euros que suposarien la seva part de la construcció. Unes obres que haurien de començar, com a molt tard, al setembre. 

El conseller d'Esports i Joventut del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, afirma que "la idea bàsica és que el comú pugui assumir el cost de l'obra del que seria la reforma de l'estadi, però això no està completament tancat. Hi ha diferents opcions que poden aparèixer". 

Això sí, que sigui el millor projecte no treu el neguit per l'increment de preus que estan patint les matèries primeres. Aquest encariment és qui manté encara la porta mig oberta a separar construccions i mantenir viva la opció de la Margineda.  Amb tot, segons Cabanes, "l'opció del Comunal és la més raonable, està al centre, amb aparcament a tota la zona per donar resposta".

Al final, l'objectiu és prendre una decisió definitiva en les pròximes setmanes per ser a temps de refer el projecte d'obra antic, tornar a demanar pressupostos i enllestir tota la burocràcia prèvia a una obra d'aquest estil. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

L'Associació de Celíacs té constància d'almenys cinc contaminacions per gluten a establiments del país aquest 2022 Les mares i pares de l'Escola Andorrana demanen a Educació més rapidesa a l'hora de respondre les sol·lictuds de beca