Atropellament mortal després d'una discussió de trànsit a l'avinguda Tarragona

www.andorradifusio.ad

Un home ha mort la matinada d'aquest dissabte víctima d'un atropellament després d'una discussió de trànsit. Els fets han succeït davant d'un establiment de menjar ràpid de l'avinguda Tarragona cap a les 11 de la nit. La víctima era conductor d'autobús, la mort del qual ha creat consternació en el sector. L'autor de l'atropellament és un no resident de 62 anys detingut poc després dels fets i que va donar negatiu al control d'alcoholèmia.

Consternació al sector de les empreses de transport de viatgers que avui està de dol per la mort d'un dels seus membres.

Els fets han succeït aquest divendres a la nit en una hora d'afluència de gent davant d'un dels establiments de menjar ràpid de l'avinguda Tarragona. Segons testimonis presencials, la víctima, que ha mort poc després del seu trasllat a l'hospital, va baixar del seu vehicle per recriminar a l'altre conductor la seva actitud. Els mateixos testimonis i la policia confirmen que l'enfrontament ja es venia produint uns quilòmetre més enllà i acaba davant de l'establiment esmentat quan el conductor no resident de 62 envesteix l'altre, un home del país de 50 anys que havia sortit del vehicle.

En el moment dels fets la víctima anava acompanyat de la seva dona i la seva filla menor.

El turista que ha donat negatiu al control d'alcoholèmia es troba detingut a dependències policials acusat d'un delicte contra la vida humana independent i és previst que passi a disposició judicial en les pròximes hores. Pot estar en dependències policials fins passades 48 hores de la seva detenció. 

El grup d'investigació d'accidents de trànsit de la policia desplaçada al lloc dels fets ha obert una investigació, ha pres declaració a diferents testimonis, a més de visionar les diferents càmeres de la zona. 

Informa: Redacció
Imatges cedides: Testimonis
Imatges: Pere Besolí
Locució: Anna Pifarré

Comparteix:

Més afluència de visitants que l'any passat aquest agost postpandèmia L'equilibri entre la necessitat del turisme per a l'economia i el risc sanitari, com ho veu la ciutadania?