Augmenta el turisme a l'agost

www.andorradifusio.ad

El mes d´agost s'ha tancat amb un augment superior al 5% de turistes respecte al 2017. Andorra es confirma com una destinació per a les famílies, que signifiquen el 61% dels visitants durant aquest període.

El perfil del visitant durant el mes d´agost respon a persones d´un mateix nucli familiar, que venen al país atrets per les compres.

De fet el 61% dels visitants en aquest període han estat famílies, seguits a molta distància per parelles, un 26%, i en menor mesura per grups d´amics, un 10%.

A banda de les compres, que han motivat la visita del 62% dels turistes, i a molta distància, se situa la natura, que ha estat l´objectiu del 17% dels que han vingut al país a l´agost, mentre que el 7% ho ha fet atret per l´oci cultural. El 4% per la pràctica d´esports i el mateix percentatge per benestar o salut.

Per nacionalitats han crescut els francesos, en un 6,2% i els espanyols, un 5%, però també el capítol d´altres nacionalitats, un 3,5%.

Agost s'ha confirmat com un bon mes, ja que també han experimentat un creixement els excursionistes, més d´un 5%.

En total en aquest mes han entrat al país 1.086.942 visitants.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

La minoria escaldenca demana una gestió més àgil i eficient de la vall del Madriu Complicacions de trànsit per les obres a l'avinguda Tarragona