Complicacions de trànsit per les obres a l'avinguda Tarragona

www.andorradifusio.ad

Les obres d'embelliment de l'avinguda Tarragona provoquen complicacions en el trànsit dels vehicles que circulen en direcció nord, sobretot en les hores punta. Mobilitat recomana anticipar els horaris davant les possibles retencions. Els conductors que circulin pel carrer Sant Esteve hauran d'estar atents, ja que aquest canvia de sentit per facilitar l'accés a Prada Ramon.

Retencions de fins a gairebé un quilòmetre en sentit nord a l'avinguda Tarragona a causa de les obres que s'han iniciat corresponents a la segona fase d'embelliment. És previst que els treballs durin vuit setmanes i mentre s'executin un dels dos carrils en sentit nord estarà tancat.

En tot cas, el fet de passar una de les artèries principals de dos a un carril ha comportat aquest matí retencions considerables. Per aquest motiu Mobilitat recomana als conductors variar els horaris habituals i anticipar-los uns minuts davant les possibles retencions que es formin, sobretot en hores punta, com a primera hora del matí, al migdia i a la tarda.

Les obres consisteixen a pavimentar la via, ampliar-ne les voreres i afegir un carril bici de segregat de 400 metres de llargada i 1,20 d´amplada. Les obres tindran un cost de 171.000 euros i l'objectiu és poder ampliar l'espai per als vianants.

Canvi de sentit al carrer Sant Esteve d'Andorra la Vella

També hi ha novetats en la circulació al carrer Sant Esteve d'Andorra la Vella, on des d'aquest dimarts s'ha canviat el sentit de manera permanent. Per accedir-hi els vehicles ho faran pel carrer de la Sardana, que desemboca al davant de la CASS. 

Aquesta modificació és una decisió del comú d´Andorra la Vella amb l'objectiu de millorar la incorporació a la zona de Prada Ramon.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

Augmenta el turisme a l'agost Dos traumatòlegs de l'hospital, condemnats a pagar prop d'un milió d'euros a un nen que va perdre la cama