ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

AUTEA espera que es confirmi d'aquí a un mes l'arribada de La casa de Carlota, per divulgar el talent de les persones amb autisme

www.andorradifusio.ad

La decisió sobre l'arribada de La casa de Carlota es prendrà el mes vinent. Un estudi de disseny del país dels tres que s'havien postulat ha estat col·laborant amb els impulsors del projecte i n'estudia la viabilitat.

La casa de Carlota, que ocupa amb èxit persones amb síndrome de Down i autisme a Barcelona i Medellín com a dissenyadors, decidirà al setembre si obre una filial a Andorra. Des d'AUTEA es confia que l'estudi pugui iniciar el projecte, però són conscients que es tracta d'una decisió empresarial. En tot cas es veu la iniciativa de La casa de Carlota com una oportunitat per descobrir el talent que tenen les persones amb autisme. "Molts d'ells tenen uns talents que s'han d'identificar i que els hi permeten, formant-se, arribar a treballar en un estudi professional o en altres tasques. Si a més a més, l'estudi es pot tirar endavant i nanos del nostre país hi poden treballar, fantàstic."

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

34.238.190.122