ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"La aventura de Romeo" del Circo Élite penja el cartell de complet en les primeres quatre funcions de l'espectacle

www.andorradifusio.ad

El comú d’Encamp porta el Circo Élite amb “La aventura de Romeo”. Un espectacle de circ contemporani que fa aflorar les emocions de tota mena de públic, dels més grans als més menuts. La funció ha penjat el cartell de complet en quatre de les cinc actuacions previstes aquesta setmana.

El Circo Élite no havia aterrat mai a Andorra i ho ha fet per primera vegada a Encamp amb “La aventura de Romeo”. Un ventríloc, acròbates i un grup de dansa contemporània són els protagonistes que transmeten, de manera poètica, un missatge d’amor i de fortalesa molt important en temps difícils com els que estem vivint. També per als mateixos artistes que treballen en la companyia i el sector.

El director artístic i protagonista de l'obra, Kevin Huesca, ha destacat que "és molt important per al món de l'espectacle", però també per als espectadors perquè "puguin tenir un moment per gaudir en temps de coronavirus".

Huesca ha explicat que tots els components de l'espectacle s'han sotmès a un test PCR per poder treballar sense mascareta, una cosa important a l'hora d'expressar-se.

Es faran 19 espectacles en 13 dies i ja s’ha penjat el cartell de complet en quatre. Des del comú d’Encamp destaquen que és una obra tant per a petits com per a grans. I és que va més enllà del circ clàssic fusionant-se amb altres expressions artístiques com la teatral.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d'Encamp, Nino Marot, considera que "era un bon moment" per apostar per aquest espectacle, ja que "el mes de maig és fluix pel que fa al turisme i suposa una oferta més que tenim a la parròquia".

L’obra s’ha desenvolupat seguint tots els protocols de seguretat en matèria sanitària. Així, amb mascareta i gel també s’ha limitat a 125 persones per garantir la salut de tots els assistents.

Torna a veure l'entrevista al director i protagonista de l'espectacle, Kevin Huesca, a La Rotonda:

Informa: Judith Saez
Imatges: Arnau Teixidó

Comparteix:

3.210.184.142