'Les aventures de Tom Sawyer', al Prat del Roure

www.andorradifusio.ad

El musical 'Les aventures de Tom Sawyer' aterrarà al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. De fet, reinaugurarà la sala desprès que s'hagin completat les obres. Es representarà dissabte en el marc de la Saison Culturelle en col·laboració amb l'ambaixada de França. 

El comú d'Escaldes-Engordany i l'ambaixada de França presenten una comèdia musical reconeguda i premiada internacionalment, 'Les aventures de Tom Sawyer'. Una espectacle en francès que ha acompanyat moltes generacions. Així ho ha declarat el mateix ambaixador de França, Jean Claude Tribolet.

L'espectacle és en francès per apropar més França a Andorra. La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha destacat, precisament, que "els nostres infants vagin tocant i escoltant aquesta cultura francesa, doncs, evidentment, farà que s'acostin més". Amb tot, ha comentat que s'ha de valorar "aquesta proximitat i aquesta riquesa que ens dona ser veïns i ser un copríncep francès".

Un musical que és per a totes les edats. La representació serà el dissabte 6 de maig a les 7 de la tarda a la sala remodelada del Prat del Roure. El cost de l'entrada són 10 euros.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

La justícia confirma la condemna de l'assassí confés de Vila a 25 anys d'internament en un psiquiàtric FEDA invertirà 5 milions d'euros en l'ampliació de la xarxa de calor de Canillo