Les bandes de l'Andorra Sax Fest es colen als centres comercials

www.andorradifusio.ad

Recta final del Sax Fest amb les bandes de música com a protagonistes. Abans de sortir dissabte al carrer, aquest divendres a la tarda han sorprès i animat els que passejaven per dos dels principals centres comercials.

Amb paraules del director del Walking Street Music, aquest divendres han encès la metxa i dissabte petarà la bomba. I és que un cop acabades les masterclass, els concerts i els concursos del Sax Fest, arriba la part més festiva.

Les bandes prenen el protagonisme i surten al carrer a animar els ciutadans en aquests dies festius. Aquest divendres a la tarda, la Bandarra Street Orkestra i l'Always Drinking Marching Band s'han passejat per l'interior del Punt de Trobada i Pyrénées, sorprenent treballadors i clients.

I "la gent ho ha rebut amb molt bona energia", ha manifestat el president i saxofonista d'Always Drinking Marching Band, Sergi Rovira. L'objectiu és que les persones que visiten el país i els ciutadans es trobin "amb un festival de bandes al carrer que no s'imaginen", ha dit Jao Bacardi, trompetista de Bandarra Street Orkestra.

Dissabte actuaran al llarg de tot el dia a la plaça de la Rotonda i a l'avinguda Meritxell. A diferència d'altres anys que hi havia concurs, enguany han encetat un nou camí. I el carrer és el millor dels escenaris on fer-ho.

El director del Pyrénées Walking Street Music, Pau Bandarra, explica que "sempre hi ha hagut molta camaraderia entre els grups". "Aquest any no hi ha concurs i és un nou inici. Comencem un nou cicle amb un festival que vol créixer".

L'objectiu és créixer amb més bandes i seguir fusionant la música amb tot el que es pugui. El secret? "Que al final als espais inesperats on la música entra és on sorgeixen coses", diu Bandarra.

Informa: Laura Massegú-Sergi Exposito
Imatge: Vicente Bellot-cedides Sax Fest

Comparteix:

Medi Ambient obre una trentena d'expedients sancionadors a empreses per incomplir la recollida i selecció de residus Les obres i l'encariment del sòl penalitzen l'entorn de l'antic projecte The Cloud