ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els bars acullen amb optimisme la reunió amb el Govern, però no descarten mobilitzacions si la política de restriccions continua igual

www.andorradifusio.ad

El gremi dels bars se sent extremament castigat per les mesures que ha anat decretant el Govern fins ara i, tot i mostrar-se positiu després de la reunió d'aquest dijous amb el cap de Govern i els ministres Gallardo i Benazet, obre la porta a encapçalar manifestacions si la política de restriccions continua igual.

Els bars estan passant per una situació molt delicada, se senten assenyalats pel Govern i adverteixen que, si la situació sanitària continua així, una part important dels negocis hauran d'abaixar la persiana abans de desembre.

Tot i això, es mostren positius després de la reunió que van tenir aquest dijous amb el cap de Govern i els ministres Gallardo i Benazet, on van poder exposar un decàleg de neguits en què demanaven una nova reglamentació que permeti obrir els bars i multar aquells que no segueixin les normes de Sanitat.

El propietari del bar Bon Dia, Francesc Medina, ha comentat que "el que no acceptem és que, per quatre bars que ho facin malament, la resta estiguem patint".

En aquest sentit ha assegurat que "estem disposats que si se'ns ha de multar per fer-ho malament, es faci al moment i amb la duresa que calgui".

Malgrat mostrar-se contents amb la predisposició del Govern, Medina adverteix que els propietaris se senten castigats i que si les restriccions segueixen apuntant els bars, s'obre la porta perquè hi hagi manifestacions massives de protesta.

Medina ha destacat en aquest respecte que "una mesura d'aquest tipus de pressió pot ser efectiva i jo no la descarto". Malgrat això, ha afirmat que "no és la nostra intenció, ho és el diàleg".

Medina manifesta que les restriccions als països veïns han acabat amb el sector de la restauració, que ja estava tocat de mort.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.239.236.140