ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Bike Park de Vallnord Pal Arinsal obrirà el 27 de juny

www.andorradifusio.ad

El Bike Park de Vallnord Pal Arinsal obrirà aquest 2020 i la previsió a dia d'avui és fer-ho el 27 de juny. Serà una campanya més comprimida que es centrarà més en els mesos de més afluència de la temporada.

El director d'EMAP, Josep Marticella, posa el focus en els meois de juny, juliol i agost i ja pensa "en clau d'hivern", quan "tots ens hi juguem molt". "El 89% de la facturació prevista per l'hivern és la que marcarà quina és l'evolució econòmica", afirma.

Si la crisi sanitària hagués arribat al novembre la situació hagués estat molt més greu. Amb la temporada d'hivern salvada al 90%, ara es pot treballar amb menys pressió.

L'obertura de fronteres també és una gran notícia per a un Bike Park amb la majoria de clients de proximitat als dos cantons de la frontera.

Pel que fa a la restauració l'amplitud de les terrasses hi ajuda, diu el director de restauració d'EMAP, Patrick Rodríguez. Estan treballant "amb un codi QR per poder descarregar la carta, en una segona fase en què es pugui fer la comanda des del mateix dispositiu i, en una tercera, en què es podrà fer fins i tot amb dos dies d'antelació". Paral·lelament es potenciarà el menjar per emportar per "gaudir-lo a l'aire lliure".

Les activitats d'estiu també seran del 27 de juny al 13 de setembre. El que no podran viure els amants de la BTT és la Copa del Món prevista el 16 de juny. Vallnord Pal-Arinsal i l'UCI treballen per trobar una data el 2021.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.80.160.29