Bona acollida per part de veïns i locals d'oci nocturn de les mesures de la taula d’oci nocturn del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

L'associació de veïns i els establiments d'oci nocturn del Pas de la Casa veuen una millora de la situació a la nit. Alerten, però, que caldrà veure com evoluciona la situació les pròximes setmanes amb l'arribada dels grups més joves. 

Les queixes i incompliments per part dels locals d'oci nocturn s'han vist reduïts aquest últim any. La col·locació de cendrers al carrer o la instal·lació de càmeres de videovigilància són algunes de les mesures que es van implementar per fer front a la problemàtica i que han tingut bona rebuda per part de l'associació de veïns i comerciants i dels mateixos establiments d'oci nocturn. Tot i això, asseguren que la prova de foc vindrà les pròximes setmanes. "Jo crec que va millor, però ara esperem una afluència molt més gran de gent i sobretot grups joves i es veurà si realment se n'ha fet cas", assegura el president de l'Associació de Veïns i Comerciants del Pas de la Casa, Òscar Ramon. Per la seva banda, el propietari de la discoteca Billboard, Hugo Sautarel confirma la millora en el comportament. "Estem millorant molt, perquè és una acció grupal que implica a tothom. Tots estem fent esforços i al final el client es comporta millor."

Aquest dijous a la taula d'oci nocturn, el comú d'Encamp també va celebrar els resultats de les mesures aplicades. "Molt contents per aquesta baixada d'incidències. També és molt important que a través d'inspeccions del Ministeri de Medi Ambient hem arribat a passar del 70% de casos que no complien la llei a 12", afirma la cònsol major de la parròquia, Laura Mas. 

A més, per fer front a l'acumulació de gent i possibles conflictes que es produeixen a altes hores de la matinada davant dels locals d'oci nocturn, aquests establiments proposen ampliar els horaris d'obertura. "Una prova, en la qual, durant tres setmanes, nosaltres no facturem alcohol de 4h a 5h, a partir de les quatre la gent podrà sortir del local", suggereix Sautarel.

Precaució, doncs, per part dels veïns i dels locals nocturns per a les properes setmanes amb l'arribada dels grups de joves.

Informa: Neus Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

L'incendi del Serrat està totalment extingit La Fira de Sant Ermengol i la Fira de l’Oli de Les Garrigues col·laboren per promocionar el formatge i oli de Km0