ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Calvó i Moles treballen amb França la col·laboració per implantar energies renovables

www.andorradifusio.ad

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i presidenta de FEDA, Sílvia Calvó, i el director general de FEDA, Albert Moles, s’han reunit aquest dimecres amb el president d’Électricité de France (EDF), Jean-Bernard Lévy, en el marc dels Electric Days, que se celebren a Paríss per enfortir la col·laboració que l'empresa francesa pot donar a l'andorrana en el marc del desenvolupament de les energies renovables.

Calvó ha comentat amb el president d’EDF el nou model energètic d’Andorra previst en la Llei d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic i les instal·lacions previstes en el pla sectorial d’infraestructures energètiques.

Ha recordat que FEDA està impulsant dos projectes de cogeneració i que ha de "desenvolupar també projectes d'implantació d'energies renovables" i que, per tant, poder-se recolzar en una empresa amb els "coneixements" d'EDF el que permetrà es desenvolupar-los de manera "ràpida".

A més, en la reunió s’ha comentat la participació d’EDF en el grup de treball francoandorrà per definir un full de ruta de col·laboració entre Andorra i França en matèria de canvi climàtic.

Informa/imatge: Agència ANA
 

Comparteix:

34.232.62.209