ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Cambra espera que no s'apugin impostos perquè "ofegaria" empreses

www.andorradifusio.ad

La Cambra de Comerç vol que no s'apugin els impostos perquè acabaria "ofegant" empreses. Així ho ha assegurat el president de l'entitat, Miquel Armengol, que ha reiterat la necessitat d'un aeroport nacional.

El 18 de maig es celebra el ple constitutiu de la Cambra de Comerç que ha d'elegir la nova junta directiva. Miquel Armengol, president de la institució des del 2018, ha fet balanç i ha assegurat que no es presentarà a la reelecció.

També ha recalcat la necessitat que no s'incrementin els impostos. De fet, considera que la pujada no seria necessària "i que si es fa, serà un mal", perquè es pot acabar "ofegant" algunes empreses.  Creu que s'ha d'apostar perquè s'augmentin els ingressos de l'economia.

Armengol ha afegit que segueix sent estratègic que hi hagi un aeroport a Andorra perquè així no es dependrà tant dels països veïns. "El Govern decidirà si tira endavant i s'ha d'anar pas a pas. El pròxim pas és l'ambiental. Si és positiu, a un altre, i si en un moment donat s'ha de parar, es para. I si aquesta ubicació pel que sigui no pot ser, que es busqui una altra", insisteix. Ha volgut recalcar que els seus estudis indiquen que és una infraestructura viable.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.210.184.142