La Cambra vol signar un conveni amb el Govern per ressuscitar el projecte ferri entre Porta i el Pas

www.andorradifusio.ad

La Cambra de Comerç vol signar un conveni amb el Govern per estudiar la viabilitat d'un tren cremallera entre Porta i el Pas de la Casa. L'emissora de ràdio France Blue Rosselló ha donat detalls del que suposaria aquesta iniciativa, basats en un projecte preliminar del 2009.

Segons assegura l'emissora francesa, el cost d'unir mitjançant un tren cremallera Porta i el Pas de la Casa s'acostaria a 150 milions d'euros i s'hauria de construir un túnel d'uns 7 quilòmetres, a més d'un viaducte. També suposaria fer una duana a Porta i una nova estació prop de la connexió ferroviària entre la Tor de Querol i París. La Cambra de Comerç ha afirmat que és un projecte que té una dècada i que ara el seu objectiu és fer-ne un estudi de viabilitat, per la qual cosa hauria de signar un acord amb el Govern. L'executiu, per la seva banda, assegura que es tracta d'un projecte que gestiona la Cambra i que quan tingui una proposta en ferm ja l'estudiarà. La iniciativa forma part dels projectes que la Cambra vol dur a terme per millorar les connexions amb l'exterior.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El TC admet a tràmit amb efectes suspensius un recurs contra els magistrats de la primera causa de BPA L'escola de pares de les Valls del Nord centrarà en l'adoslescència els tallers d'enguany