El candidat del PSOE Alejandro Colldefors visita Andorra

www.andorradifusio.ad

En plena campanya per a les eleccions europees, el candidat del PSOE Alejandro Colldefors ha exposat a la seu del PS el programa de la seva formació per a les eleccions del 25 de maig. El primer secretari, Pere López, ha donat suport als seus homòlegs espanyols i ha instat Demòcrates per Andorra a clarificar les ambigüitats que envolten les seves polítiques.

Alejandro Colldefors, número 24 de la llista del PSOE per als propers comicis europeus, ha exposat la línia política del programa socialista i ha destacat la importància de les decisions que es prenen al Parlament europeu i la repercussió directa que aquestes decisions tenen, no només per als ciutadans dels estats membres sinó també per a països com Andorra.

Pere López per la seva banda ha volgut destacar el suport del seu grup al model polític socialista i la importància de les seves mesures de reactivació econòmica.

El proper dimecres 21 de maig els representants del partit socialdemòcrata es desplaçaran a Barcelona per assistir a l'acte central de la campanya del PSOE per fer costat a la candidatura de Martin Schulz.

Informa / Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

Prop de 6.000 espectadors al Kids Film Festival Es posen en marxa els primers establiments de turisme rural