ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canvi climàtic, neu i Andorra en la Trobada Internacional de Meteoròlegs

www.andorradifusio.ad

La 4a trobada internacional de Meteoròlegs ha dut al Principat les primeres espases de ràdios i televisions de sis països. Canvi climàtic, la neu i Andorra han estat els centres de la trobada.

Era el quart cop que es reunien a Andorra convidats per Vallnord Pal Arinsal per parlar de meteorologia i conèixer com actua una estació d'esquí davant la manca de neu per exemple o situacions del temps adverses. Venen de Bèlgica, Polònia, Espanya i França entre altres i són els responsable d'explicar cada dia els efectes del canvi climàtic al món.

Com a científics i comunicadors alguns creuen que amb el canvi climàtic s'ha fet tard no per això s'ha de deixar de reaccionar. Cada cop més, aquests professionals parlen del mes més plujós, més càlid o més fred. Això és degut als efectes negatius en la meteorologia, que són evidents.

Mantenir un discurs simple amb paraules senzilles és el secret per a un bon home del temps com el meteoròleg més conegut de Polònia. Enguany han estat afortunats amb el temps ja que han tingut la sort de gaudir de bona neu i molt de sol.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

54.236.59.154