Catalunya aixeca aquest dilluns el confinament comarcal i es planteja reprendre els sopars a l'exterior i endarrerir el toc de queda

Catalunya aixeca aquest dilluns el confinament comarcal i permet

Catalunya aixeca aquest dilluns el confinament comarcal i permet la mobilitat a tot el territori més enllà de la bombolla de convivència. El conseller d'Interior en funcions català, Miquel Sàmper, ha avançat que tornar a permetre els sopars, començant per les terrasses, i endarrerir el toc de queda a les onze de la nit són altres decisions que s'estan valorant.

Precisament el toc de queda imposat des de fa mesos estaria vigent fins al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma a Espanya. A partir d'aleshores, les restriccions les haurà de validar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Altres novetats a partir d'aquest dilluns són l'obertura dels restaurants dels centres comercials i la tornada a les aules d'alumnes de Batxillerat i cicles formatius.

El Procicat estudia totes les mesures setmana a setmana en funció de com avancen els indicadors epidemiològics, que es mostren favorables, tot i que es planteja avançar de forma desigual segons les característiques de la zona.

Informa: Redacció

Comparteix:

El PS demana al Govern el contingut de les reunions de fa unes setmanes amb l'FMI Talls en la circulació a Escaldes-Engordany de dilluns a dimecres