ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Centenars de joves gaudeixen a la Festa de la Joventut

www.andorradifusio.ad

La cultura urbana és la protagonista de la 14a Festa de la Joventut d'Andorra la Vella, que finalitzarà aquesta nit amb sessions de música electrònica. De moment, uns 300 joves han passat al llarg del dia pel Parc Central, on han pogut gaudir de diverses activitats.

La final de la Guerra de les Nacions de batalles de rap, tallers de la Creu Roja per demostrar la sensació de conduir begut i conscienciar al respecte, clases de hip- hop, grafitis i també Flag Rugby, són algunes de les activitats de què han gaudit els 300 joves que han passataquest dissabte pel Parc Central, amb motiu de la 14a Festa de la Joventut, i que la pluja no ha aconseguit aixafar.

L'activitat estrella de la jornada ha estat els tallers i les exhibicions de parkour, un esport cada cop més arrelat al país, on cal treballar molt bé la ment per superar obstacles. Un consell, per a aquells que vulguin practicar-lo.

Aquests tallers han rebut el suport de lvambaixada de França, país d'on és originari el parkour, amb l'objectiu d'obrir aquesta pràctica al públic jove del Principat.

La Festa de la Joventut finalitzarà aquesta nit amb la Glow Party, on la música electrònica dels discjòqueis de Flaix FM farà ballar els més joves fins la matinada. S'espera que hi assisteixin uns 1.500 nois i noies.

Informa: Laura Massegú/Héctor Romance
Imatges: Enric Fernández/Kevin Ribeiro

Comparteix: