ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nou centre d'Art d'Andorra la Vella tindrà 350 m² i és obra de Marc Monegal

www.andorradifusio.ad

El nou Centre d'Art d'Andorra la Vella acollirà les exposicions del ministeri de cultura. La sala podria estar construida i operativa passat l'estiu. La ministra de Cultura i la cònsol major d'Andorra la Vella han presentat el projecte a la nova sala d'exposicions nacional, un obra de l'arquitecte Marc Monegal amb el qual s'amplia l'edifici, fins ara destinat als joves.

En total 350 metres quadrats al Parc Central que vol ser un referent cultural al costat del restaurant que gestionarà l'equip de l'artista francès Philippe Shangti. És previst que les obres comencin al maig. La cònsol Conxita Marsol ha anunciat que la setmana vinent el comú convocarà el concurs i aquest mes s'acabarà de tancar el contracte amb el ministeri per a la cessió d'ús de l'espai.

L'espai es preveu inaugurar al setembre amb una exposició de Víctor Vasarelli, que quedava pendent i ara es pot tornar a reprendre marcant noves dates, ha dit la titular de Cultura, Sílvia Riva.

El comú té una reserva de 600.000 euros per a unes obres en què també s'aprofitarà per transformar energèticament la construcció.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza-Albert Refart

Comparteix:

3.227.235.183