ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El PS denuncia l'incompliment sistemàtic del Govern de les propostes d'acord i resolució que es prenen al Consell General

www.andorradifusio.ad

El PS ha lamentat que el Govern no compleixi sistemàticament les propostes d'acord i resolució que es prenen per part del Consell General i per això ha entrat una pregunta a sindicatura perquè l'executiu expliqui què en pensa. Pere López creu que és un comportament "poc democràtic".

Els socialdemòcrates han demanat a l'executiu l'opinió sobre les propostes d'acord i de resolució que es prenen al Consell General. Pere López, president del grup socialdemòcrata, ha afirmat que és una demanda irònica perquè, pràcticament, no es compleixen i tampoc ho feien els anteriors governs demòcrates en solitari.

Segons López, "aquests incompliments són una manera de fer" que "no és un tema aïllat, sinó que s'ha convertit en habitual i pròpia de la forma de gestionar de Demòcrates". Un dels exemples que ha posat és un acord del 2017 per estudiar la viabilitat de les pensions i que, segons ha comentat, encara no s'ha dut a terme.

També s'ha demanat per com es vol procedir al compliment íntegre de la Carta Social Europea. Finalment, critiquen que hi hagi moltes llei que no hagin estat desplegades reglamentàriament.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

34.239.150.57