ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cerni Cairat creu que la dissolució de Naturland s'ha de contemplar per solucionar el conflicte financer

www.andorradifusio.ad

Desperta Laurèdia creu que el comú no hauria de descartar la dissolució de la societat que gestiona Naturland, abans Naturlàndia, tenint en compte la situació financera del parc. El grup de la minoria al comú de Sant Julià dubta de la viabilitat del pla de recuperació presentat aquesta setmana per la majoria.

La minoria al comú de Sant Julià de Lòria veu molt complicada la viabilitat econòmica de Naturland i creu que s'hauria de contemplar la dissolució de la societat.

La majoria comunal ha encarregat un pla de reestructuració financera, que està pendent d'aprovar-se per la junta general d'accionistes. Desperta Laurèdia assenyala que no pot valorar la seva efectivitat sense conèixer, encara, el nou pla director.

Cairat celebra l'anunci del tancament del parc d'animals i creu que aquesta és la línia que s'hauria de seguir per a altres espais.

Desperta Laurèdia recorda que des d'un inici han denunciat que el comú ajudi Camprabassa amb fons públics, una societat que cada any perd diners i que no genera un impacte en la parròquia, excepte amb els llocs de treball.

A més, des de la minoria s'insisteix que les pèrdues del parc s'arrosseguen de molts anys abans i que no són provocades, només, per l'esclat de la Covid-19.


Informa: Sílvia Mestre-Sergi Cano
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Neus Toro

Comparteix: