ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El cinema recupera la saga del Senyor dels Anells i manté Nomadland després dels tres Oscar

Després de guanyar tres estatuetes dels Oscar, Nomadland e

Després de guanyar tres estatuetes dels Oscar, Nomadland es manté una setmana més a la cartellera, un cartellera carregada d'estrenes i un homenatge als vint anys de la primera entrega del Senyor dels Anells.

'La comunidad del anillo' es podrà veure durant tota la setmana en una única sessió a les vuit de la tarda. Ambientada a la Terra Mitjana explica la història de la recerca de l'anell per part de Sauron mentre Frodo Bolsón, que és qui té l'anell, i els seus amics emprenen el camí cap a Mordor, l'únic lloc on l'anell pot ser destruït. Posteriorment vindrà la segona part 'Las dos torres', i la tercera 'El retorno del rey'.

Estrenes

El fotógrafo de Minamata
Dir: Andrew Levitas

El poder de la fotografia en la lluita per una causa és el que porta 'El fotógrafo de Minamata'. La pel·lícula està basada en la història real d'Eugene Smith, un professional venerat per la seva feina a la Segona Guerra Mundial que ara és enviat a Minamata per ajudar a visibilitzar el drama humà dels efectes devastadors de l'enverinament de l'aigua del mar a causa dels vessaments de mercuri durant decennis per part de les indústries.

Johny Depp interpreta el reconegut fotògraf que amb aquesta feina torna a reconnectar amb unes emocions extirpades per la vida.

Chaos Walking
Dir: Doug Liman

Una altra estrena, aquesta en un escenari distòpic és Chaos Walking amb guió de Patrick Ness, autor de la primera novel·la de la trilogia que dona nom a la cinta ambientada en el poble de Prentisstown on les dones s'han extingit i els homes tenen els seus pensaments al descobert de tal manera que tothom els pot llegir. El protagonista trobarà un escull de silenci on descobreix una noia que haurà de protegir alhora que junts tindran la missió d'avisar sobre la imminent amenaça d'un atac.

Nadie
Dir: Ilya Naishuller

Què pot portar un home a no actuar davant la incursió d'uns lladres a casa? És la vida de Hutch Mansell a 'Nadie'. L'episodi que tothom qüestiona aviat despertarà la verdadera persona que és, un antic col·laborador de malfactors que ara venen a buscar-lo traient la part fosca que fins ara havia intentat amagar.

Amanece en Calcuta
Dir: José María Zavala

I acabem el repàs a la cartellera amb el documental Amanece en Calcuta de José María Zavala i que mostra el llegat de la missionera Teresa de Calcuta a través de testimonis espanyols.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

3.238.99.243