El Cirque du Soleil tanca superant el 90% d'ocupació

www.andorradifusio.ad

Darrera actuació de Festa, l'espectacle del Cirque du Soleil, per celebrar aquests 10 anys de col·laboració. Una edició que tanca superant el 90% de l'ocupació total, que són uns 4 punts per sobre que l'edició passada.

Unes 70.000 persones han gaudit d'una de les vint-i-dues funcions d'aquest mes de juliol, d'aquestes un 80% és públic forà. Les valoracions des d'Andorra Turisme són positives. El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, destaca el repte que suposava tenir tot l'emplaçament amb públic assegut. "Un dels grans reptes d'aquest any era convertir tot l'emplaçament en un espai amb públic assegut i la veritat que força satisfet de la resposta del públic i de l'ocupació que hem obtingut al llarg de totes les representacions".

D'altra banda, el Cirque també ha generat un bon juliol per restauradors i hotels de la zona. 

Pel que fa a les converses sobre si l'any que ve es tornarà a comptar amb el Cirque du Soleil, des d'Andorra Turisme asseguren que és molt aviat. Encara falten dades i primer de tot s'ha de fer una bona anàlisi de la situació. Serà de cara als mesos de setembre i octubre quan ja es podrien començar a donar respostes.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

El teatre i la música protagonitzen la tarda del tercer dia de festa major de Sant Julià Dia gran a Sant Julià amb les actuacions de Blaumut i Lildami