ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Clou la segona edició de la Pitavola amb força afluència al nucli antic d'Arinsal

www.andorradifusio.ad

Tanca la fira de la Pitavola del Comapedrosa amb bones sensacions. Residents i turistes han descobert els carrers del nucli antic d'Arinsal gràcies a l'esdeveniment. 

Aconseguir revitalitzar la vila és un dels objectius de les jornades, en què totes les activitats programades s'han desenvolupat amb èxit. 

S'ha aprofitat l'ocasió per inaugurar l'escultura de la Serenalla del ferrer artístic Jordi Llamolla. La ruta de la tapa i els oficis tradicionals han estat alguns dels punts forts d'aquesta edició. El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, ha fet un balanç positiu i ha destacat que "el flux de gent ha sigut constant". "Sempre hi ha hagut gent corrent pels carrers tot i que són circuits difícils perquè Arinsal la veritat és que té uns desnivells importants".

Un dels aspectes que també ha destacat Gueimonde és l'apartat de treball de la fusta. "Els nens s'hi han implicat molt i han pogut treballar-la amb els mestres, que els han estat ajudant i han estat pendents en tot moment. Hem tingut un mestre forjador, un mestre cisteller...".

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: