El col·lectiu homosexual denuncia que la llei d'unions civils és discriminatòria

www.andorradifusio.ad

Una desena de persones s´han manifestat a la porta del Consell General per protestar per l´aprovació de la llei de unions civils.

Els manifestants, que portaven banderes multicolors i cinta adhesiva a la boca com a símbols de protesta, s´han mostrat molestos perquè ni el Govern ni cap conseller general, a excepció de Jaume Bartumeu, que ha estat aplaudit, ha entrat al Consell General per la porta principal. Continuen dient que el terme unions civils és discriminatori, segons afirma el portaveu del col·lectiu Gaymz, Carles Perea.

A més, avui estaven acompanyats pel membre de l´Institut contra l´homofòbia de Catalunya, Eugeni Rodríguez, que ha explicat que han trobat dos punts en la llei aprovada avui que afectarien els drets de les persones homosexuals. Segons Rodríguuez, les parelles homosexuals no tindrien dret a herència "perquè la llei de successions parla de matrimoni" i la d'agrupació familiar.

Informa: Ana Alamán/Jordi Lorente

Comparteix:

Andbank guanya pes al mercat espanyol amb la integració d'Inversis El Govern i el grup demòcrata qualifiquen de "pas endavant"  l'aprovació de la llei d'unions civils