ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Comença el càsting per a la 26a edició dels Pastorets

www.andorradifusio.ad

El relat centenari de Folch i Torres "Els Pastorets" tornarà per 26è any consecutiu als escenaris de Sant Julià de Lòria en un muntatge que aplegarà més de 150 persones. Aquests dies els directors Juanma Casero i Irina Robles estan tenint els primers contactes amb els futurs actors.

Formar part del conjunt d'actors que donen vida a "Els Pastorets" és gairebé tradició a Sant Julià de Lòria.

Una història que tothom coneix però que aquest any arrencarà d'una manera original i sobretot actual. Però que no s'espantin els puristes que si en un inici sembla que el mal ha triomfat, els personatges descrits per Folch i Torres Lluquet i Farigola ho posaran tot al seu lloc, explica el codirector Juanma Casero.

Dimarts va ser el primer diaper tenir un primer contacte amb tothom que hi vulgui participar. Dissabte serà el segon. Com Casero molt bé indica, no és una audició, tothom que vulgui pot tenir un lloc en el muntatge. És el cas de Daniel González, que té els ulls posats al personatge del Satanàs. "En tenia ganes des de feia temps però per temnes professionals no podia muntar-m'ho. He fet teatre molts anys i m'agrada molt", explica.

Dissabte vinent de 10 a 13h qui vulgui tindrà l'oportunitat d'entrar a formar part d'aquest elenc de personatges entranyables i familiars, o si més no donar un cop de mà darrere l'escenari, que també forma part de la màgia dels Pastorets.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Rubén Calvo - Arxiu RTVA

Comparteix:

3.220.231.235