Comença la lliga Multisegur

En clau nacional, la lliga Multisegur va aixecar el teló, aquest diumenge, amb poques sorpreses. Inter, Atlètic i FC Santa Coloma van començar amb bon peu sumant els tres punts.

L'actual campió, l'Inter d'Escaldes, va superar l'Ordino per 2 a 1. Els de Juan Velasco van tancar el partit per la via ràpida amb dos gols abans del minut 20. Tot i això, l'Ordino va posar emoció retallant distàncies al temps afegit.

El festival de gols va arribar al duel entre l'UE Santa Coloma i l'Atlètic d'Escaldes, amb un 2 a 3 favorable als escaldencs. Cisteró i Xavi Puerto van avançar els de Fede Bessone, però els colomencs van refer-se amb les dianes de Faysal i Imad. A les acaballes del partit, Víctor Pérez va donar els tres punts als de Bessone.

El renovat FC Santa Coloma va començar amb bon peu amb una victòria per la mínima davant l'Engordany. David Virgili de penal al minut 40 va fer l'únic gol del partit. Els de Dmitry Cheryshev van haver de jugar amb un home menys per l'expulsió de Robert Ramos al minut 39.

Finalment, la sorpresa de la jornada va anar a càrrec del Penya Encarnada de Richard Imbernón. L'equip que ha pujat enguany va empatar a zero amb el Sant Julià. Els resums de les millors accions i gols es podran veure després de l'informatiu vespre al 'Tot Lliga'.