El MoraBanc supera el Pau Orthez en el segon amistós de la pretemporada (81-76)

Debut a casa del MoraBanc i primera alegria. Els de Natxo Lezkano van superar el Pau Orthez, per 81 a 76, en la quarta edició del Trofeu d'Encamp.

Primera victòria del MoraBanc en aquesta pretemporada coincidint amb el debut a casa, concretament al Pas de la Casa. L'equip va imposar-se al Pau Orthez en la quarta edició del Trofeu d'Encamp.

El partit va ser d'un to físic molt elevat des del primer moment. Els francesos van començar manant al marcador, però el MoraBanc responia amb contundència sota cistella. El Pau Orthez va arribar amb cares conegudes com l'extricolor Landing Sané i Michael Stockton, fill del jugador de l'NBA John Stockton. Al descans, 34 a 43 favorable als francesos.

La segona meitat va permetre ajustar alguns aspectes i això van aprofitar-ho els tricolors amb bons minuts de Czerapowicz. El tercer quart va tancar-se amb un parcial de 27 a 17 per als de Natxo Lezkano. Com va passar al Palau Blaugrana, Marin Maric va dominar al pal baix mostrant tot el seu repertori. Al final, 81 a 76 i primera victòria per al MoraBanc aquesta pretemporada.

"Hi ha errors, hi ha falta de comunicació, hi han nervis...Hi ha moltes coses dolentes però també hi ha moltes coses bones com l'actitud", afirma l'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano

Paral·lelament, el jugador del MoraBanc Andorra, Alexis Bartolomé es mostra satisfet amb l'esforç, i volen millorar i "seguir en la línia que és córrer, defensar bé i seguir fent-ho el millor que podem".

La mala notícia és la lesió de Nacho Llovet. El jugador va acabar tocat de l'espatlla després d'una acció. Qui tampoc va jugar és Tobias Borg per unes molèsties que arrossega els darrers dies.

Els pròxims compromisos dels tricolors arribaran divendres i dissabte contra l'Alacant i el Bayern de Munic a Llíria.

Imatges: David Moreno