ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Comerciants i hotels de la Massana es freguen les mans amb la Copa del Món de BTT

www.andorradifusio.ad

La Massana és un formiguer de gent, aquests dies, que gaudeixen en primera persona de la Copa del Món de BTT que acull l'estació de Vallnord Pal Arinsal. Tant hotelers com restauradors i comerciants es freguen les mans en el que és una de les setmanes més importants de l'any pel que fa a facturació.

(Stand-up) Un any més, la Massana es converteix en la capital de la BTT. Els hotels, aquests dies, estan al màxim de la seva ocupació i això es nota en el trànsit de vehicles a la parròquia. Els comerciants, a més a més, assenyalen que aquesta és, segurament, la setmana més important de tota la temporada d'estiu.

Tot i que els dies forts són dissabte i diumenge, l'ambient s'ha viscut durant tota la setmana. El públic majoritari és el dels joves amants de la bicicleta, però també hi ha moltes famílies.

Especialment visitants de França, Alemanya, Holanda i Espanya, però també d'Estats Units i Canadà. Botigues especialitzades com aquesta fan l'agost amb la venda de material, i als hotels els pot representar arribar al 80% d'ocupació en el global del mes. 

Campionats com aquest no són importants només per a la parròquia que els acull, sinó per a tot el país.

La satisfacció entre hotelers, comerciants i restauradors és més que evident, però cadascú té la seva pròpia visió i deixen a l'aire algunes propostes.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

18.207.249.15