ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Les matriculacions de vehicles al juny cauen un 20% respecte a l'any anterior

www.andorradifusio.ad

Les matriculacions de vehicles al juny han estat 394, xifra que representa una davallada de prop del 20% respecte del mateix mes del 2018. Enguany hi ha hagut un descens en la matriculació de vehicles d'un 7%.

La venda de vehicles està experimentant una desacceleració els darrers temps. Així, al juny es van matricular 394, una xifra que és un 19,6% inferior als 490 de fa dotze mesos.

Els turismes, les motocicletes i ciclomotors són els que han tingut uns registres menys positius. Les vendes de vehicles 100% elèctrics i híbrids de gasolina endollable són les que han patit un descens més significatiu. També s'ha de matisar que no suposen un percentatge molt elevat del total.

Els sis primers mesos de l'any s'han matriculat 2.231 vehicles, xifra que representa un 7% menys que els 2.399 del primer semestre del 2018. Les vendes de vehicles elèctrics 100% i els híbrids de gasolina endollables i no endollables tenen les davallades més significatives.

S'ha de destacar que en el darrer consell de ministres es va aprovar reduir lleugerament les ajudes per a la promoció del vehicle elèctric.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

35.153.39.7