ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Comerciants i restauradors confien que les noves càmeres de vigilància del Pas de la Casa ajudin a controlar els aldarulls

www.andorradifusio.ad

Vetllar pel descans dels veïns i posar fi als aldarulls. Amb aquest doble objectiu s'instal·laran una dotzena de càmeres de seguretat al Pas de la Casa. La mesura busca eliminar els conflictes que es generen quan tanquen els locals nocturn, sobretot a l'hivern.  

Les dotze càmeres de videovigilància que s'instal·laran en diferents punts del Pas de la Casa ajudaran a millorar el bon veïnatge a la vila. La mesura, aprovada a la taula d'oci nocturn, és aplaudida per part dels comerciants i restauradors de la zona. Les càmeres permetrien també controlar les conductes incíviques en la gestió de la recollida d'escombraries. 

D'altra banda el Pas de la Casa tindrà un nou parc infantil i juvenil. Les obres ja han començat i és previst que estigui enllestit al novembre. Suposarà un cost de 428.000 euros. 

El projecte tindrà dues zones que es connectaran a través d'una escala. La primera tindrà jocs infantils i la segona, tobogans. Una mesura que s'afegeix a altres iniciatives del comú enfocades als joves i la gent gran.

La intenció és guanyar un nou espai de lleure i ajudar a millorar l'embelliment de la vila.

Informa: Roser Puigbò 

Imatges: Anna Romagosa 

Comparteix: