El comú mantindrà el tancament al trànsit de la part baixa de Meritxell tot el setembre i no descarta que sigui defintiu

www.andorradifusio.ad

El comú d´Andorra la Vella ha decidit mantenir tancada al trànsit la part baixa de l´avinguda Meritxell tot el setembre i no descarta que pugui quedar així definitivament. Pel que fa a la instal·lació d'elements de seguretat, podrien ser realitat per Nadal.

La part baixa de l'avinguda Meritxell continuarà tancada al trànsit tot el setembre. La idea inicial del comú era reobrir-la amb l'horari habitual passada la diada.

La cònsol major, però, ha dit que volen esperar els resultats de l´estudi de mobilitat de la vall central i analitzar la situació amb els comerciants. No es descarta que pugui quedar tancada definitivament, ja que aquests mesos d'obres no hi ha hagut grans problemes. Conxita Marsol assegura que "la citrculació va perfectament i no hi ha cap problema amb la càrrega i la descàrrega". Destaca com "els ciutadans s'han adaptat a la recollida d'escombreries" i per això el comú torna a valorar si la tancarà definitivament. Abans de prendre una decisió, la cònsol vol esperar al començament del curs escolar.

Sistema de seguretat antiterrorista

Pel que fa a la instal·lació del sistema de seguretat antiterrorista, el comú de la capital revisarà conjuntament amb la policia els punts on es situarien els elements. Marsol afirma que als encreuaments del carrer de la Unió i de Bonaventura Armengol amb l'avinguda Meritxell s'hi col·locaran segur, però abans "s'han de determinar les mides en funció de la necessitat".

Per Nadal ja podrien estar instal·lats. Mentrestant, en moments de màxima afluència de gent, s'usuran les jardineres, com es feia fins ara.

Aquest dilluns començaran els treballs d´ajustament d´algunes voreres i rajoles de la part alta de l´avinguda Meritxell, que s'han de millorar a causa de la rapidesa amb què es van acabar les obres.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Albert Refart
Locució: Gerard Gort

Comparteix:

El Centre de Recuperació de Fauna tracta amb èxit una vintena d'animals aquest any Espot defensa el CAI en el cas de la noia que va ingerir pastilles i nega les acusacions de la família