El comú de la Massana celebra la 29a edició d'Andoflora del 19 al 21 de maig

www.andorradifusio.ad

La Massana celebra la 29a edició d'Andoflora del dia 19 al 21. Hi haurà 25 parades i més d'una vintena d'activitats. La plaça de les Fontetes en serà el centre amb el protagonisme del color groc.

El cap de setmana de la setmana vinent es celebra la 29a edició d’Andoflora a la Massana, la fira mercat de la planta i la flor. Aquest cop amb el sol i el color groc com a protagonistes per transmetre energia i alegria. Hi haurà 25 parades de jardineria, floristeria i decoració i més d'una vintena d'activitats pensades per a totes les edats. "El que hem procurat és que sigui una fira de mercat absorbida per gent de la parròquia", ha explicat el conseller de Cultura de la Massana, Guillem Forné

Una fira amb molts comerços i entitats que col·laboren, com les tres escoles de la parròquia, la gent gran de la Massana i també s'ha volgut incidir en els joves, amb un concurs a Instagram i un concert amb Dj. Altres activitats són els tallers infantils i les actuacions de grups musicals i ballarins. 

La plaça de les Fontetes serà el centre neuràlgic d’Andoflora un any més. Tot i que aquesta 29a edició va del 19 al 21 de maig, aquest dissabte hi ha la primera activitat, un concert d'orgue a l'església de la parròquia. 

Informa: Maria Lucena 
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Encamp instal·la 13 desfibril·ladors en espais públics Medi Ambient vol disposar de més dades sobre les emissions que genera l'ús de productes industrials i els residus