Encamp instal·la 13 desfibril·ladors en espais públics

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha instal·lat 13 desfibril·ladors en espais públics, un de mòbil. També impartirà formacions sobre com emprar-los.

La Creu Roja i el comú encampadà han signat un conveni perquè hi hagi desfibril·ladors en llocs concorreguts de la parròquia, com ara el Complex esportiu. Un estarà en un dels vehicles del servei de Circulació.

Xavier Fernàndez, conseller Joventut, Esports i Turisme Encamp, destaca "que d'aquests desfibril·ladors un és mòbil que estarà situat en un vehicle dels agents de circulació, cosa que garanteix també poder fer arribar a qualsevol lloc d'Encamp o si en aquest cas el vehicle estigués al Pas en un termini breu de temps".

Es faran formacions específiques d'ús als treballadors del comú i a les persones que ho desitgin. "Al final el que busquem en cas d'accidents cardiovasculars és la brevetat", diu Fernàndez. I afegeix que la brevetat s'aconsegueix amb desfibril·ladors el més a prop possible".

Des de la Creu Roja s'ha afegit que la iniciativa és positiva perquè pot servir per salvar vides.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

'Clixé de Canòlich', una exposició per mostrar l'evolució de l'aplec El comú de la Massana celebra la 29a edició d'Andoflora del 19 al 21 de maig