ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú de la Massana incorpora onze persones sense feina a causa de la Covid-19 com a operaris de via pública

www.andorradifusio.ad

Durant la pandèmia molta gent va perdre el lloc de treball i és per això que s'han iniciat projectes per ajudar les famílies que es troben sense ingressos. El comú de la Massana ha contractat onze operaris de via pública que ja treballen en el manteniment de diferents zones de la parroquià.

A causa de la situació actual que s'ha estat vivint després del confinament causat pel coronavirus, el comú de la Massana va decidir obrir 9 places per a operaris de via publica, una mesura social destinada a la gent que va perdre el seu lloc de feina amb l'esclat de la pandèmia.

Finalment el comú va decidir contractar 11 persones que se sumen als 18 treballadors de la plantilla habitual, ha explicat la cònsol major de la Massana, Olga Molné.

El comú ha contractat aquests treballadors per als mesos de juliol i agost, encara que no descarta que es puguin ampliar els seus contractes.

Una mesura que ajudarà 11 famílies, que porten pràcticament sense ingressos des de fa 3 mesos, han destacat dos operaris de via pública, Joan Carles Reboredo i Álex Adanti.

Aquests treballadors estaran repartits en diferents zones de la parroquià i permetran una millora en el manteniment de les zones públiques.

Des de l'inici del confinament el comú de la Massana també ha ajudat els que més ho necessitaven i des del primer dia han comptat amb personal que ajudava a fer compres a la gent gran o els acompanyava telefònicament.

Cal destacar que també s'han ampliat les subvencions per als esports d'estiu. Enguany s'han rebut i aprovat 32 sol·licituds, 7 més que l'any anterior.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.231.25.104