ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú d'Ordino celebra l'arribada del centre de recerca de Grifols a la parròquia

www.andorradifusio.ad

Alegria al comú ordinenc per l'anunci sobre el futur centre de recerca en immunologia dels Pirineus, impulsat entre el Govern i Grifols. Tant el cònsol major, Josep Àngel Mortés, com la cònsol menor Eva Choy, han celebrat que la seu del Centre de Recerca en Immunologia dels Pirineus de la multinacional farmacèutica Grifols s'instal·li als terrenys de la casa Rossell.

Mortés ha remarcat la importància del projecte, ja que Ordino depèn, gairebé en exclusiva, de les transferències del Govern.

El cònsol major, que ha ofert la col·laboració plena del comú tant al Govern com a Grifols, no creu que estigui renyit amb la sostenibilitat mediambiental. Tampoc preveu que les activitats del futur centre entrin en conflicte amb la legislació d'Andorra.

Segons Mortés, l'arribada de Grifols serà el punt en què se sustentarà la diversificació l'economia de la parròquia.

Per la seva banda, Choy ha destacat que és un projecte molt engrescador per al país, però sobretot per a la parròquia. De fet serà un dels centres d'Europa dedicats a la immunologia i es preveu que atregui professionals especialitzats en aquest camp de recerca d'arreu del món.

Informa: Judith Sáez-Joan A.Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: