ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El concurs d'escultures de gel del Pas de la Casa, un important reclam turístic de la vila

www.andorradifusio.ad

Durant tot el cap de setmana 24 equips competeixen en el concurs de figures de gel que acull el Pas de la Casa, una proposta que es va recuperar fa uns anys i que ja s'ha convertit en un important reclam turístic de la vila.

Fa cinc anys que es va recuperar el concurs, i des de llavors no ha parat de créixer. Durant el cap de setmana 24 equips de dues persones s'esforcen per convertir blocs de neu premsada en figures imaginatives, com animals, estructures, o motius diversos. Hi participen professionals i també estudiants de belles arts que afronten el repte amb il·lusió.

I és que treballar aquest tipus de material no és fàcil i de fet requereix eines específiques, així com un bon coneixement del gel.

El concurs, que en aquesta edició reuneix quatre equips andorrans, és ja una proposta consolidada i molt valorada per visitants i comerciants.

Diumenge al matí els equips encara tindran temps de polir les seves creacions i cap al migdia el jurat decidirà quines han estat les creacions guanyadores en les diferents categories.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

34.238.190.122