El Consell General obre les portes de l'hemicicle a les visites guiades

www.andorradifusio.ad

L'hemicicle del nou edifici del Consell General ha obert les portes a una desena de persones en el marc de les visites guiades regulars. Els assistents han conegut de primera mà l'escenari de les celebracions de les sessions ordinàries, on tenen lloc els debats i l'aprovació de lleis. 

A partir d’ara, l’hemicicle del nou edifici del Consell General obre les portes a les visites guiades. L'objectiu, que els ciutadans i ciutadanes coneguin el seu funcionament. És una manera d'apropar la política a la gent.

"L'objectiu és que la gent del poble pugui veure on es fan les seves lleis, la seva política, on es decideixen les coses que després els hi afecta a ells", apunta la guia cultural Alba Pampalona.

La visita, d’una hora de durada, ha començat a la Casa de la Vall. Hi han assistit 10 persones.

"És la nostra primera vegada aquí, venim de lluny. Dona la casualitat que aquest divendres obren l'altre, millor, així veiem les dues coses", ha explicat un visitant. 

Han conegut de primera mà "les activitats, la distribució que hi ha a dins i la tradició material que hi ha a fora. Es va voler concebre com un edifici que fes un diàleg entre el centre històric i l'Andorra moderna", explica Pampalona.

A partir d'ara, aquells que ho desitgin, podran visitar el Consell General tots els divendres al matí a les 10h o a les 12h.

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

El mes d'agost ha estat el mes càlid des del 1950 Encamp tanca les activitats d'estiu per als infants i joves amb 1.600 inscrits