ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp tanca les activitats d'estiu per als infants i joves amb 1.600 inscrits

 Les activitats d'estiu d'Encamp i el Pas de la Casa

 Les activitats d'estiu d'Encamp i el Pas de la Casa per a infants i joves, el 4x15 i les colònies Cortals han acollit un total de 1.600 inscrits.

Pel que fa al detall dels inscrits, les activitats de l'àrea de Jovent d'Encamp i la del Pas de la Casa han acollit 700 infants i 150, respectivament. Els espais del Llaç d'Animació han aplegat 350 infants a Encamp i 250 al Pas de la Casa. I les colònies dels Cortals han comptat amb un total de 150 joves tant d'Encamp com del Pas de la Casa.

Les setmanes d'estiu han inclòs diferents estades i activitats tant a la parròquia com a l'exterior. Per exemple, s'han fet sortides al parc del Segre de la Seu d'Urgell, a Caldea, a Naturland, el pont tibetà d'Encamp o l'estany del Cubil. Els més grans han gaudit de les colònies a la Baronia als Cortals d'Encamp. On han realitzat excursions i activitats molt diverses, fent, per exemple, vies ferrades, senderisme, tir amb arc o un ascens al refugi de l'Illa, entre d'altres.

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha fet una valoració "excel·lent" de les activitats d'aquest estiu que "han tingut molt bona acollida"

El dilluns 4 de setembre, el comú d'Encamp obrirà les inscripcions de les activitats per a infants i joves de tres a onze anys durant el curs escolar. Les inscripcions es podran fer directament a través del web comuencamp.ad

Informa: Agència ANA- Redacció
Imatge cedida: Comú d'Encamp

Comparteix: