ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Conxita Marsol i Ester Vilarrubla visiten els nens de les primeres colònies fora de la parròquia

La cònsol major d´Andorra la Vella i la consellera d

La cònsol major d´Andorra la Vella i la consellera de Social han visitat aquest dimecres els infants del primer torn de les colònies d´estiu, organitzades pel comú de la capital. 

És la primera vegada que les colònies són fora, després que el comú adjudiqués l’explotació de l’alberg de la Comella al centre d’ensenyament British College Overseas per un període de quinze anys. El lloc triat ha estat la casa de colònies Valrance, a Saint-Sernin-sur-Rance, localitat situada al departament d’Aveyron de la regió Migdia-Pirineus.

Segons la consellera Ester Vilarrubla, l’objectiu de l’estada és “oferir un espai de convivència i lleure per als infants en un entorn natural que fomenti l’autonomia” i permeti als infants “descobrir altres indrets i costums”. Per la seva part, Conxita Marsol ha volgut deixar clar que el comú “seguirà oferint les colònies d’estiu” i ha afirmat que “sortir del Principat permet que els infants puguin ampliar experiències i estar en contacte amb altres realitats”.

Els 29 inscrits en la primera tanda de colònies d’estiu, que dura fins al 20 de juliol, faran excursions, jocs de piscina, acampades en tipis i activitats lúdiques i esportives. 

En el segon torn, del 30 de juliol al 10 d’agost, hi ha 39 matriculats, xifra que frega l’ocupació màxima prevista de 40 per torn. 

Les activitats, adreçades a infants residents a la parròquia nascuts entre el 2004 i el 2011, costen 220 euros, el mateix que l’any passat.

Informa: Agència ANA
Imatge: comú d´Andorra la Vella (Tony Lara)

Comparteix: